luni, 31 decembrie 2012

Au,ma doare

Te afli la serviciu, pe strada, la o reuniune cu prietenii si simti dintr-o data cum te doare....Fie durere suportabila, fie puternica incat simti ca nu poti sta in picioare.
Nu astepta aceste clipe....e important sa previ. Daca nu doare, nu inseamna ca organismul nu sufera. El incepe sa "strige" atunci e slabit, iar organele incep sa fie afectate de lungul timp al privarii de pace, bucurie, stare de bine mentala si mai apoi de vitamine, minerale sau acizi grasi nesaturati. Deja, cand simti ca ametesti, iar durerea nu-ti da pace poate fi un motiv de spitalizare.
Spitalizarea costa mai mult decat a fi atent cu ce, cum si cat te alimentezi sau chiar mai mult decat o combinatie de 3 suplimente naturiste care te-ar putea ajuta iesi din epuizarea cu care deja organismul s-a acomodat incat nici nu o mai simti.
Te costa timpul de la serviciu unde esti platit pentru munca ta, grija familiei, costa "darurile" pe care le dai asistentelor sau doctorilor sau chiar necesitatea de a cumpara medicamentele necesare grija etc.
Este mult mai ieftin sa te informezi ce iti este necesar sa te menti sanatos, ce sa mananci, sa incerci sa faci sport, si din cand in cand o detoxifiere si un aport de minerale, vitamine si aminoacizi ajuta enorm.
Este extraordinar de bine sa menti in jurul tau oamenii optimisti, calmi, veseli si care te incurajeaza. Este important sa te scoli in fiecare dimineata si sa te bucuri de lumina zilei, de cei pe care ii ai alaturi, si daca inca nu ai un catel sau o pisicuta, e timpul sa afli cat de multa bine iti face acest sufletel.
Multi tineri fac abuz de corpurile lor....se obisnuiesc astfel, timpul trece....iar corpul va incepe sa atentioneze ca stilul de viata, incepand de la gandire pana la alimentatie, nu este cel mai potrivit pentru el.

Nu astepta sa te doara....incepe acum, incet, sa-ti schimbi stilul de viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu