marți, 8 ianuarie 2013

Cancerul

Fiecare om are celule canceroase in el. Acestea sunt reduse ca numar, iar mecanismele de aparare ale organismului le recunoaste ca fiind straine si le distruge.
Atunci cand, sub influenta mai multor factori, sistemul imunitar slabeste, aceste celule se multiplica si dezvolta formatiunea tumorala.
Factorii ce favorizeaza dezvoltarea tumorala sunt interni si externi organismului.
Factorii interni sunt :
-    imunitatea organismului
-    gradul de aciditate
-    nivelul energetic al organului/organelor
Factorii externi sunt :
-    stressul (ganduri si ratiune excesiva, panza de radiatii din mediul inconjurator)
-    alimentatia
-    sedentarismul

Celulele tumorale se vor inmulti acolo unde organul are o rezistenta energetica scazuta – numita uzual oboseala –  asociat unui sistem imunitar deficitar.
Tratarea patologiei este imperios necesar a fi realizata multidisciplinary, cuprinzand :
-    specialistul oncolog, cu scopul de a gasi mecanismele care reduc pana la disparitie celulele canceroase sau impiedica dezvoltarea lor.
-    specialistul chirurg necesar sa intervina atunci cand agresivitatea sau marimea tumorala o impune.
-    medicul de familie, pe langa rolul preventive, sprijina cresterea imunitatii organismului prin colaborarea cu produsele ce au acest rol, de preferat naturale si sugestiile alimentare.
-    specialistii in psihoterapii spirituale care cresc increderea pacientului in propriile puteri, ajuta la intelegerea cauzelor spirituale ale afectiunii, obtinerea de calm si armonie interioara.

Multi oameni au tendinta de a neglija atributiile psihoterapeutilor dar, decele mai multe ori, acestia au un rol extreme de important in drumul catre vindecare.
Nu trebuie privit dezaprobator niciunul dintre cei implicati in procesul de vindecare, nici medicii si nici terapeutii, ci priviti in mod egal fiecare avand partea sa contributive in tratament.
Oncologul, chirurgul, medicul de familie se ocupa de partea vizibila, fizica a organismului, psihologul de partea psihica, iar terapeutii ( inforenergeticieni, practicieni reiki sau reconectare, bowen etc ) de anihilarea sau convertirea (alchimizarea) informatiilor energetice acumulate in corp din mediul extern radiant, informatii care au contribuit cu siguranta la modificarea incarcaturii energetice celulare si care pot duce la recidive.
In timp, din ce in ce mai multi fizicieni,medici, psihologi, ingineri (la nivel mondial) si nu numai s-au alaturat studierii tehnicilor radiante si energetico-informationale, unii chiar cu riscul de a fi marginalizati,ca urmare a studiilor lor de cercetare, de catre institutiile care simteau o oarecare amenintare, itele complexe medico-farmaceutice-economico-industriale fiind un subiect amplu dezbatut si neterminat.
La ora actuala, exista destui medici si psihologi care au cunoastere in practica acestor terapii reprezantand un avantaj pentru pacient atat din punct de vedere financiar cat si al numarului de persoane implicate in procesul vindecarii sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu