joi, 2 iunie 2016

În ce stadiu te afli?

Trăim într-o era a tehnologiei, a preocupării intense de obținere a unei situații financiare bune pentru un trai decent, în majoritatea cazurilor. Această orientare înspre exterior este însoțită de mult stres, de irascibilitate și, de foarte multe ori, nu duce nici măcar la bunăstarea dorită.

Acest stil de viață a redus considerabil timpul necesar hrănirii sufletului. Omul a uitat că fără sănătatea sufletului și a minții trupul intră în dezechilibru.

Menținându-se dizarmonia minte-suflet-trup, celulele suferă ”strigând” prin semne și simptome că le scade forța vitală. Treptat se instalează oboseala, boala, neputința.

Redobandirea stării de sănătate se face simultan pentru :
- minte
- suflet
- trup

Doar prin tratarea trupului, omul nu face decât să ascundă afecțiunea care va lucra mai lent și care va reizbucni, la un moment dat, în același loc sau în alt organ, mai agresiv.

Este absolut necesară schimbarea gândirii, a stilului de alimentație, de activitate fizică. Dacă suferi de vreo patologie și nu ai recurs la metode prin care să modifici cele menționate, nu sta pe gânduri....Nu știi cum? Întreabă pe cei ce știu și mai ales, APLICĂ!

CREDINȚA în existența forței divine este un aspect extrem de important! Fără Dumnezeu nimic nu e posibil! 
Dacă simți că ai pierdut credința, privește mai atent în jur căci Dumnezeu îți trimite mesagerii potriviți ca să te ajute să o redobândești. Nu rămâi doar la faza ascultării lor, ci acționează urmându-le sugestiile!Sămânța credinței trebuie udată, iar tu ai uitat sau încă nu știi cum se face.

Când te afli într-un impas, renunță la orgolii! Ele te blochează să vezi oamenii care pot să te ajute, să vezi calea schimbării și a vindecării.

Pace sufletului tău!

Dr Mihaella Gheorghiu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu