luni, 4 iulie 2016

Animalele simt și acționează conform simțurilor

Am un pic de timp liber și, cum am vazut tot felul de comentarii privitor la atitudinea Andreei Marin, am hotarât să spun câteva cuvinte.
Toate animalele au simțuri mai dezvoltate decât omul. Ei nu interpretează, nu raționează, dar simt mai multe decât omul.
Din cauza stilului de viață omul este deținătorul unor multiple energii informaționale în și pe corp....ar fi fost de preferat să fie precum Sfântul Serafim de Sarov,părintele Arsenie Boca sau alte entități curate care au ajuns la acest nivel practicând curățirea trupului și a sufletului prin post și rugăciune. Dar mireanul mai are mult până acolo....însă nu e imposibil.
Omul de rând atașează prin alimentație, gândire, contact cu zone și persoane neorientate spiritual diverse energii joase. Animalele simt aceste energii și le atacă...
Nu există om rău, ci om care nu conștientizează importanța subtilului, nevăzutului și necesitatea abordării cunoașterii acestuia.
Mai mult post, mai multă rugăciune și meditație este calea!

Un comentariu:

  1. E interesant punctul de vedere. :)
    Am observat, nu o data, cum cainii par sa "aleaga" omul de care "sa se ia", chiar si in situatiile in care pe un bulevard, de exemplu, sunt o multime de oameni - si ei aleg unul care nici macar nu priveste spre ei...

    RăspundețiȘtergere